Grönström

Om oss

cropped-gronstroms-1.png

Välkommen till oss på Grönström!

 

» Sallader, bowls & wraps gjorda på bra råvaror
» Hemlagade pajer, lasagne, soppor & grytor
» Frukostalternativ & caféutbud
» Stort utbud av catering (se egen flik)

IMG_2289

Menyn

Bra råvaror & variation

Vad skiljer oss från andra lunchrestauranger? Vår högsta prio är att leverera mat med hög standard. Vi jobbar bara med råvaror i bästa kvalitét, har generösa portioner och även en trivsam miljö att avnjuta lunchen i. Ett litet extra plus är också att kaffe ingår när ni äter lunch hos oss!

Vi byter meny två gånger om året, vilket betyder att vi har en meny för vår/sommar samt höst/vinter. Är du osäker på om du har en meny hemma som är up to date? Klicka på knappen nedan så ser du vår aktuella meny.

 

Hemlagat

Varje morgon bakas vår härliga surdegsfocaccia som serveras till lunchen. Sugen på att köpa hem en bit bröd? Prata med personalen så ordnar vi detta. Snart börjar även en produktion av hembakt filmjölksbröd, mums!

För oss är det viktigt att servera välgjord och hemlagad mat.
Våra pajer, lasagne, soppor och grytor är egengjorda från grunden. Även kycklingen marinerar och grillar vi själva.

gronsaker

Ekologiskt & närodlat

Vår strävan är att alltid ligga i framkant vad det gäller våra råvaror. Vi arbetar företrädesvis med lokala leverantörer och gärna ekologiskt framtagna varor. Vi försöker också att alltid anpassa oss till säsongen så vissa varor finns kortare tid men i gengäld så är det äkta vara.

Grönsaksleveransen kommer varje morgon, därav har vi alltid färska varor!

greens_vegan

Veganskt

Senaste året har vi jobbat mycket med våra vegetariska och veganska alternativ, vilket har uppskattats mycket av våra gäster!

Nedan följer vårt veganska utbud:
» Sallader, bowls & wraps
» Lasagne
» Soppor & grytor
» Bröd, smör, bönröra & dressing
» Frukostalternativ
» Fika & bakverk

Grönisen

Egen dressing

Något som är vårt signum är vår egengjorda dressing. Varje lunch dukas dressingbuffén upp där du får ta hur mycket dressing du vill!

Våra dressingar varieras från meny till meny, just nu serveras dessa:
» Rostad paprika
» Avokadodressing
» Srirachamajjo
» Timjanvinägrett
» Caesardressing
» Asiatisk chili

På buffén hittar du också växtbaserat smör samt en vegansk bönröra.

Frukost & café

FrukostMedium4

Frukost i Högsbo

Varje morgon mellan 6:30-10:00 serveras frukost på Grönström i Högsbo. Plocka fritt mellan våra frallor, juicer, yoghurt, shots och smoothies eller köp ett färdigt frukostpaket.

Varför inte lyxa till det och beställa frukostpåsar till morgonmötet? Lägg din beställning via webshopen eller på mail senast 15:00 dagen innan.

Caféutbud

Vid särskilda tillfällen som fettisdagen, kanelbullens dag och lucia säljer vi passande bakverk. Vill ni ha fika till jobbet någon dag? Hör av er så ordnar vi det!

kaffe

Hundvänligt

Hos oss är även fyrbenta vänner välkomna!

På Grönström i Högsbo välkomnar vi alla gäster, även hundar! Vi har en specialutformad hundmeny med många goda alternativ från Hugo & Celine.
Det finns också vattenskålar du kan fylla på till din hund.

Hundar är välkomna att sitta på terrassen, uteserveringen samt på anvisad plats i restaurangen (så att även allergiker och hundrädda får äta i lugn och ro).

Voff voff! 🐶

Lokaler i Högsbo & Sisjön

fönsterbord

Grönström

Det var här allt startade, i snart 4 år har vi funnits på EA Rosengrens Gata 17 i Högsbo. Här finner du en stor och rymlig lokal med uteservering på framsidan och en stor terrass på baksidan. Här finns även konferensrum och en stor eventlokal tillgänglig, tryck här för mer info.

Hos oss kan du äta frukost, lunch och ta en gofika!

Öppettider
Mån-fre 6:30-15:00

thumbnail_IMG_2175

Gourmetström

Mitt i pandemin, 1 dec 2020, öppnade vi Grönström i Sisjön på Datavägen 24. Nu har vi startat ett nytt koncept; Gourmetström, med lunch, delikatess, butik & catering.
Här har vi ett stort restaurangkök där all catering samt merparten av all tillredning av mat utgår ifrån. Intresserad av vårt cateringutbud? Klicka här för mer info.

Här kan du köpa våra härlagade luncher, sallader & wraps från Grönström samt massa goda delikatesser & specerier från vår butik.

Öppettider
Mån-fre 10:00-15:00

174527837_4295526713832479_4733571521490629574_n

Grillström

Förra våren startade vi konceptet Grillström på terrassen bakom Grönström i Högsbo. Det blev snabbt ett uppskattat lunchställe för företag i närheten. Vi grillar på terrassen och dukar upp en trädgårdslounge både inomhus och utomhus. Läs här för mer info.

Hos oss kan du äta grillat till lunch varje onsdag-fredag mellan april till september!

Öppettider
Ons-fre 11:00-14:00 (april-september)

Uteservering_framsida2

Uteservering & terrass

På Grönström i Högsbo har vi under sommarhalvåret öppet våra uteserveringar.

På framsidan har vi vår uteserveringen som står i solläge under hela lunchen, här blir riktigt varmt och härligt på vårkanten.

På baksidan har vi terrassen där både skugga och sol finns att tillgå. Här är skönt och svalkande att sitta en het sommardag.

Gå med i Grönström Premium

Rabatt på varje köp & exklusiva erbjudanden

 

När du går med i Grönström Premium får du ett värdekort. Detta laddar du med valfri summa och får sedan 10% på varje köp du gör med kortet.

Vi skickar också regelbundet ut nyhetsbrev, erbjudanden
och info kring tävlingar via sms/e-mail till de premiumkunder som önskar.

Skaffa ditt Grönströmkort idag och spara 10% på varje köp!
Premiumkortet gäller på Grönström, Gourmetström & Grillström.

 

» Tips! Fyll på ett värdekort och ge bort som presentkort till någon du tycker om.

 

Premiumkort